Evo koje bolesti ti prijete tokom života na osnovu tvog horoskopskog znaka

Svaki horoskopski znak ima svoje odlike i karakteristike koje mu mogu uticati na kvalitet života. Između ostalog, znak u kom ste rođeni otkriva koje su vam slabe tačke kada je u pitanju vaše zdravlje, koje bolesti vam prete i koji organi su vam najugroženiji. Samo potražite svoj znak i otkrijte kako da sačuvate svoje dobro zdravlje i poživite dug život.

Ovan

Ovan Foto: meowgag.com

Ovan je povezan sa glavom. Vi ste odvažni i ne date na sebe, ali ponekad umete biti previše tvrdoglavi. Kako ste mislilac sa jakim moralnim načelima, vaša preterana analiza svega može dovesti do glavobolje, migrena ili stezanja vilice. Izbegavajte bespotrebne sukobe koji će vas samo iznervirati.

Bik

Bik Foto: meowgag.com

Bik je povezan sa vratom i ušima. Nažalost, možete patiti zbog oslabljenog imunog sistema, što znači česte prehlade, alergije i grip. Vi ste snažni i jurite za svime što želite u životu, ali nemojte žrtvovati svoje zdravlje. Nađite vremena da se opustite i popijete čaj kako biste se brže oporavili.

Blizanci

Blizanci Foto: meowgag.com

Vaš znak povezan je sa rukama i plućima. Kako ste energični i društveni, sebe izlažete mnogim ljudima i bacilima. Setite se da operete ruke kako ne biste pokupili virus ili zrazu. Ne treba da izbegavate ljude, ali budite oprezni kada znate da okolo vladaju virusi.

Rak

Rak Foto: meowgag.com

Ovaj znak povezan je sa grudima i stomakom. Intuitivni ste i emotivni. Teško opraštate, što dovodi do anksioznosti. Sve te negativne misli mogu dovesti do problema sa varenjem i želucem. Rakovi moraju pronaći zdrav način da se oslobode svojih emocija.

Lav

Lav Foto: meowgag.com

Znak Lava povezan je sa sistemom za cirkulaciju. Vi ste puni samopouzdanja i odvažni, zbog čega nekad možete biti i nemarni. Vodite računa šta unosite u sebe – neka to bude zdrava hrana uz mnogo tečnosti, kako biste sprečili zakrčenje arterija i probleme sa srcem.

Devica

Devica Foto: meowgag.com

Ovaj znak povezan je sa abdomenom i crevima. Kako se držite stroge rutine, valjalo bi da ipak uključite i neke opuštajuće aktivnosti u svoj dan. Pokušajte sa jogom i zdravom ishranom, kako biste sprečili poremećaje ishrane ili čir.

Vaga

Vaga Foto: meowgag.com

Znak Vage usko je povezan sa bubrezima i kožom. Hidratacija je ključna za održavanje čiste i zdrave kože i bubrega. Vaše telo će patiti ako ne postoji balans u vašem životu.

Škorpija

Škorpija Foto: meowgag.com

Znak Škorpije povezan je sa reproduktivnim sistemom. Vi ste strastveni, ali vaši hormoni mogu biti u neravnoteži. Pratite svoj ciklus i mentalno zdravlje kako biste izbegli probleme sa plodnošću.

Strelac

Strelac Foto: meowgag.com

Znak Strelca povezan je sa kostima i očima. Vaša avanturistička priroda može vas uvaliti u probleme ako niste pažljivi. Skloni ste nezgodama i možete lako slomiti kosti. Povedite računa i budite svesni svog okruženja.

Jarac

Jarac Foto: meowgag.com

Ovaj znak povezan je sa zglobovima i kostima. Vrlo ste disciplinovani, ali nekad umete biti vrlo strogi prema sebi. To može dovesti do napetosti u mišićima. Unosite dovoljno hranljivih sastojaka kako biste izbegli grčeve i lomove.

Vodolija

Vodolija Foto: meowgag.com

Znak Vodolije povezan je sa donjim delom tela, posebno zglobovima. Kako volite da ste stalno zauzeti i aktivni, pazite da ne preopteretite telo. Možete imati problema sa artritisom, proširenim venama i oticanjem. Nastavite da živite punim plućima, ali naučite kada je vreme da usporite.

Ribe

Ribe Foto: meowgag.com

Ribe su povezane sa nervnim sistemom. Kako ste emotivno biće koje želi da vidi samo dobro u svetu, možete biti povređeni. Vodite računa o svom mentalnom zdravlju kako biste izbegli veće probleme. Neka vas loše u svetu ne povuče sa sobom, ali setite se da uvek svoje dobro stanje stavite na prvo mesto.
Image source: meowgag.com

Loading...